20130217

Personal | Not so good...

Cooking with friends

Lieve lezers,

Deze nieuwe post heeft veel langer geduurd als dat ik hoopte. Persoonlijk loopt het even niet zo lekker. Mijn oma is afgelopen week na een ziektebed van twee maanden overleden, ik krijg elke week zware therapie, de hele dag doe ik zo rustig mogelijk aan, het liefst slaap ik van 9 uur 's avonds tot 12 uur 's middags, mijn energie is drie keer niks. Echt een negatief boeltje dus weer. 

Samen met mijn mentor en therapeute heb ik besloten om school op een lager pitje te zetten. Ik stel te veel eisen aan mezelf, en dat kan ik niet hebben. Ik moet rustig aan doen. Bah, ik hou er niet van om rustig aan te doen. Toch merk ik dat het wel nodig is, aangezien ik echt kapot ben en op het punt sta om te breken. Ik heb besloten om nog maar één middag in de week naar school te gaan. De rest van de dagen kan ik rustig aan doen, voldoende slapen, huiswerk maken, koken en natuurlijk therapie volgen. Het was een moeilijke beslissing, maar toch wel de beste, denk ik zo. Het kan ook niet langer doorgaan zo, hoe graag ik ook 'normaal' zou willen doen. 

Daardoor is het ook een tijd rustig geweest rond mijn blog en postproject. Ik kan niet beloven dat het minder rustig word, maar ik beloof wel mijn best te doen om wat meer te bloggen en eerder de brieven schrijven. Ik hoop dat jullie dit allemaal begrijpen.

Tomato Bacon & Spinach Quiche from This Gal Cooks

Goede en gezonde doelen:
- Drie keer in de week sporten
- Gezonder koken
- Minstens twee keer in de week met anderen eten
- Voldoende slapen
- Medicatie op tijd innemen
- Niet te veel eisen aan mezelf stellen
- Mijn best blijven doen voor school
- Een leerplan maken voor de tentamens in april
- Beginnen met leren voor de tentamens
- Me inzetten voor therapie

7 opmerkingen:

 1. Wat vervelend om te lezen dat het niet zo lekker loopt. Ik hoop dat het je lukt om met de gestelde doelen aan de slag te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje, wat vervelend zeg van je Oma! En van die therapie natuurlijk ook. Helaas is dat nu ook mijn dagelijkse bezigheid.. Therapie en 2 uur school per week (best toevallig eigenlijk). Succes komende tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Doe je rustig aan meid, denk goed om jezelf! Dikke knuffel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is belangerijk om ook eens goed om jezelf te denken! Doe lekker rustig aan, verwen jezelf af en toe ook eens. :)
  Hoop dat je je gauw beter voelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat rot dat het even niet zo goed gaat! Vooral rustig aan doen. Mijn brief is net verstuurd, ik hoop dat je 'm leuk vindt. En natuurlijk heb ik alle geduld tot ik de mijne hierna krijg, je gezondheid is veel belangrijker. heel veel liefs en succes, Jasmijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat naar dat het allemaal zo loopt. Neem even lekker wat tijd voor jezelf en goed uitrusten! Liefsxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ontzettend naar zeg, ik hoop dat je snel weer een beetje bij kunt komen. Je doelen zijn echt super, neem de tijd, en sterkte! xx

  BeantwoordenVerwijderen