20130220

New In | Twee leuke boeken


Regelmatig loop ik boekenwinkels binnen. Ik vind het heerlijk om naar leuke boeken te zoeken, ook al zit er niets leuks bij. Dit keer vond ik twee heel leuke boeken. De ene heet 'Mindfulness' en gaat, uiteraard, over mindfulness. De andere is het Non-planner Datebook, een lekker creatief boekje. 
Ik ben altijd ge├»nteresseerd in wat 'spirituele' boeken en ik vond dit boek wel toepasselijk op mijn dagelijks leven. Het boek gaat over leven in het nu, en er is ook een stappenplan. In acht weken tijd leer je hoe je mindfulness in je dagelijks leven kunt toepassen. Het boek geeft een fijn overzicht over mindfulness en staat boordevol oefeningen. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat mindfulness beter helpt tegen een depressie dan anti-depressiva. Echt een aanrader dus! Het boek kost €19,95 en is onder andere hier te koop.
De meeste van jullie zijn wel bekend met boeken van Keri Smith. Haar meest bekende boek is toch wel 'Wreck This Journal'. Dit is een totaal ander boekje, namelijk een soort lijstjesboekje. Geen verplichtingen, maar lekker dingetjes opschrijven in bepaalde thema's. Ook handig: er zijn genoeg maandoverzichten waar je leuke dingen in kunt zetten. Heel leuk om te hebben, zeker als je het moeilijk vind om elke dag een dagboek bij te houden. The Non-planner Datebook is onder andere hier te koop voor €10,99. 

10 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik heb toevallig net 3 boeken van Keri Smith van de postbode gekregen :) onder andere Wreck This Journal. Misschien vind je het boek "Business Yoga" van Mirelle van den Anker ook wel leuk! Hele grappige tekeningen en instructies voor "yoga in 9 minuten" :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, die ken ik nog niet, die zal ik binnenkort eens aanschaffen dan. Thanks voor de tip!

   Verwijderen
 2. Ik vind het Non Planner Notebook echt leuk eruit zien :) Is het van Keri Smith? Liefs, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben heel benieuwd naar mindfulness.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beide boeken ken ik nog niet. Alleen de kaften zijn al geweldig! Vooral de mindfulness lijkt me erg interessant.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt leuke boekjes, vooral die tweede, omdat je er zelf creatief mee bezig kan zijn! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allebei heel leuk, thanks voor de tips. :-) Zeker die tweede is iets voor mij haha.

  X Savannah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk, vooral the non planner datebook!

  BeantwoordenVerwijderen