20130514

Personal | Grote Update

Tumblr_m911y2why41re4amro1_500_large

 Ik heb al een tijdje geen persoonlijke update geplaatst, dus ik vond dat het wel weer tijd was voor een grote update. Ik ga geen lappen tekst schrijven, dat is voor jullie ook niet fijn, maar ik zet het gewoon puntsgewijs neer.

... Ik ga weer volledig naar school. Het is nog wel wennen, maar ik ben er ontzettend blij mee dat ik weer ben opgeknapt. Elke dag ga ik weer vooruit en daar ben ik trots op.
... Ik ben serieus drie weken (!!) verkouden geweest. Maar met dank aan codeïne is het eindelijk verholpen.
... Afgelopen weekend ging ik met mijn moeder naar Sisteract. Echt een aanrader, wat een ge-wel-di-ge musical is dat.
... Had ik lekker een aantal dagen vrij. Helaas geen twee volle weken op mijn school, maar alles bij elkaar opgeteld hoefde ik uiteindelijk maar twee dagen naar school.
... Heb ik mijn kamer bij mijn ouders veranderd. Het voelt nu weer meer als 'mijn' kamer, ook al woon ik niet meer thuis. Toch ben ik in de weekenden en vakanties thuis, waardoor ik toch weer behoefte had om een fijne plek te creëren.

Tumblr_mkssb5c5d01s4f9qoo1_400_large

... Gingen mijn vriend en ik mountainbiken. Erg sportief voor iemand zoals ik, want ik heb helemaal niets met sporten en lig het liefst de hele dag in bed met chocola. 
... Ben ik een dagje gaan shoppen in Rotterdam. Ik ben goed geslaagd en zal hier binnenkort een shoplog over maken.
... Kreeg ik een flink aantal brieven binnen. Ik stuur zo snel mogelijk wat brieven terug!
... Had ik het heel druk met school. Volgende week heb ik een aantal deadlines en daarna ga ik een week naar het buitenland met school, dus dat betekent stress, stress en nog eens STRESS!
... Heb ik weer een tentamenweek overleefd. Of nou ja, half, want halverwege werd ik ziek waardoor ik nu alles moet herkansen, grrr.

Large

... Werd ik aangenomen bij mijn nieuwe bijbaantje. Ik heb veel moeten werken, maar tot nu toe heb ik het naar mijn zin. Ik verdien niet zo veel, maar ach, alles is meegenomen toch?
... Verbrandde ik mijn gezicht nadat ik de hele middag in de zon had gezeten. Auw!
... Kreeg ik mijn eerste goodiebag binnen, van stylight. Binnenkort meer hierover. 
... Had ik een aantal leuke feestjes. Daar horen ook weer foto's bij, helaas. Ik ben alles behalve fotogeniek, dus ik sta er weer prachtig op, NOT!
... Heb ik genoten van het heerlijke weer. Terwijl ik dit typ regent het helaas :(....


Tumblr_lf9i8npjub1qzf0d9o1_500_large


1 opmerking:

  1. Wat heb je een hoop meegemaakt de laatste tijd... En hopelijk ben je nu helemaal van je verkoudheid af want dat is echt geen pretje.

    BeantwoordenVerwijderen