20130118

Tip | Eindexamenexpo Academie Artemis Amsterdam

Heb je nog geen idee wat je wilt doen dit weekend? Dan heb ik een heel leuk idee voor je. Op zaterdag 19 januari (jaja, aanstaand weekend al) is er een open dag EN een eindexamenexpo op de Academie Artemis in Amsterdam. De laatstejaars zullen dan hun eindexamenopdracht laten zien. Dit is niet alleen gericht op mode, maar ook op interieur, food en media. Heerlijk om inspiratie op te doen, lijkt me. En daarna kun je er meteen een dagje shoppen in Amsterdam aan vast plakken. 

Het is dus aanstaande zaterdag 19 januari van 12.00 tot 15.00 aan de Prinsengracht 400 in Amsterdam. Voor meer informatie kun je een bezoekje brengen aan http://academie-artemis.net/

Hieronder alvast wat inspiratiefoto's van wat je kunt verwachten. De foto's komen van bovenstaande link.


5 opmerkingen:

 1. Ziet er erg leuk uit! Erg jammer dat ik morgen al wat te doen heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh, ik heb helaas al wat te doen morgen. Anders was ik zeker naar toe gegaan! Ik woon er vlakbij...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar woon ik ook dicht bij! :) Ziet er wel heel tof uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wilde gaan, maar helaas hadden we al een event in Amsterdam. Mijn oom is daar hoofddocent en ik wilde eventjes gedag zeggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ssst je verklapte al een paar van mijn andere kopjes tips! Haha! Maar Lisa neem je tijd hoor! De tentamens en je eigen gaan hartstikke voor. Ik kan wel wachten, geduld is een schone zaak :) Succes de komende weken!!

  BeantwoordenVerwijderen